Mebruke Olayı

Melvin Morse Parting Visions adlı kitabında Müslüman bir kadının Ölüme Yakın Deneyimini  anlatmaktadır:

Mebruke New York şehrinde yaşayan otuz yaşında Suudi Arabistan’lı bir kadındır. Yirmi yaşındayken Akdenizde İtalya kıyılarından uzaklaşmış durumda yüzüyordu ve yorulmuştu. Kıyıya yöneldiğinde dönebilecek uzaklıktan çok fazla açılmış olduğunu fark etti. Çabalamaya başladı ve su yuttu. Sonunda dalgalar arasında kayboldu.


Dördüncü kez dibe battım ve vücudum gücünü kaybetti ve artık onu hissetmiyordum. Tam bu noktada güzel beyaz bir ışık gördüm. O kadar parlaktı ki o kadar da sakinleştirici etkisi vardı öyle ki ona baktıkça daha da sakinleşiyordum. Bu güne kadar o ışığın ne olduğunu gerçekten anlatamıyorum. Benim dinimde (İslam) saf beyaz ışıktan oluşan melek denilen varlıklar vardır. Belki de benim gördüğüm oydu.

Bu arada, suyun altındayken, bir ses duydum, “Bu şekilde ölmeyeceksin” diyordu. Aniden bu enerjinin beni tepeden tırnağa sardığını hissettim ve aynı zamanda suyun üzerine doğru itiliyor gibiydim. Sanki birisi beni suyun üzerine çıkartıyordu ama yemin edebilirim ki orada hiçbir fiziki varlık yoktu.

Suda hareket ettiriliyordum ve bunu daha başka ne şekilde tarif edebileceğimi bilemiyorum. Uzun bir motor geldi ve bir adam kenardan sarkarak beni dışarı çekti. O bunu yaparken ben de gülmeye başladım, zira sudan çıktığıma o kadar sevinmiştim ki.

http://www.near-death.com/muslim.html den çevrilmiştir.

Bülent Pakman. Şubat 2010. İzin alınmadan ve aktif link verilmeden alıntılanamaz.

Konunun Ana Sayfası: “Öteki Tarafa Gidip Gelenler.” Okumak için lütfen TIKLAYIN

Atwater ile ilgili röportajı  OKUMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN.

Facebook Widgets

Abu Dhabi 2013Bülent Pakman kimdir: https://bpakman.wordpress.com/pakman/

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.