Bana b.k attığını zanneden fetocu

faruk arslan

doğru düzgün türkçe yazmayı bilmeyen ve üstüne üstlük redaktörü bile olmayan bir yazar.
sabetaycı mason bektaşiler üzerine yazmayı pek seviyor kendisi. yazdıkları ilgi çekecek olsa bile sırf o imla hatalarından dolayı soğuttu.
16.12.2010 21:22 bubez laab

babası ordu içindeki tek tük milli görüşçülerden olan, milli görüş ekolünde yetişen ancak şimdilerde hizmet hareketi içinde yer alan isimmiş kendisi… öyle anlaşılıyor yazılarından.
23.09.2013 10:43 ucanokuz

(bkz: bu kadar cehalet ancak tahsille mümkün) demiş ya kim besincır. hah bu o işte.
21.03.2014 11:49 calvin klein

evlat olsa sevilmez. twit’lerindeki pespayelik ve kıçı referanslı bilgilerle haşhaşileri cezbeye getiren safkan çomar. eskiden ağzı olan konuşuyor deyimi bir aşağılamayı ifade ederdi. böyle makatıyla konuşanları gördük ya; artık o deyim de bir seviyeyi ifade eder oldu.
adamın söylediklerini tahlil etmeye gerek duymuyorum zira adam değil bir, bir şey söylemiyor iki…
08.04.2014 03:03 ~ 03:26 diyemedim ya len

ulan yazmiyim diyorum, soylemeyeyim diyorum ama olacak gibi degil. arkadas bu adamlar ne yer, ne icer nasil boyle bir kafaya ulasirlar bilmiyorum. akillari sira, ismarlama siyaset yapmaya kalkarlar, kaynak kıçım tarzi yalan dolu bilgiler verirler, insanlarin arasina fitne sokmakta birbirleriyle yarisirlar ama lafa gelince muslumanlikta uzerlerine yoktur, hocaefendileri’ni herseyden ustun tutarlar. kodugumun dersaneleri filistin davasindan bile onemlidir… hakkini yemeyelim hocasi tweet atin diye buyurduktan sonra gozle gorulur artis var tweetlerde.
gercekten insanlari cemaatlerinden her gecen gun daha da sogutmaktalar, beter olun yavsaklar.
18.07.2014 07:23 s2m

kurtar bizi kanada kitabıyla tanıdığım yazar. bu kitabında kanada’ya göç yolculuğunda kendi yaşadığı maceraları ve tavsiyeleri anlatır. yalnız türkce yazım kurallarından haberi yoktur, ekleri yanlış kullanır, nasıl 21 kitap yazarıyım diye ortada geziyor bilinmez. ayrıca sufi, hoşgörü diye gezinir ama ağır mutaassıptır, kitabında saçmaladığı yerler mevcuttur. tutarsızdır, akp-cemaat elele dönemlerinde sıkı bir tayyipciyken işler bozulunca tayyip’e giydirmeye başlamıştır. el atmadığı dal kalmamıştır. gazetecilik, köşe yazarlığı, yazarlık, sosyoloji, sosyal işler, dernek yöneticiliği, okutmanlık, bakliyat uğraştığı değişik dallardır, ne var ki çok bilmişin tekidir. değişik komplo teorileri vardır, dünyaya kendi gözlükleriyle bakar. sinirini bozmak isteyen köşe yazılarına göz atsın.
15.09.2014 08:11 summer son

kesinlikle ruh hastası, marazi bir tip. hiçbir normal insan o derece kuyruklu yalanlar üretemez. gerçi cinlerle düşüp kalkan tiplerde olur öyle şeyler. acilen tedavi edilmeli. en azından denenmeli. belli olmaz şifa allah’dan.
20.12.2014 15:24 isnetus

bu cemaatçiler hakikaten türk toplumunu akp kadar iyi tanımıyor.
köpük partisi görüntülerin mi düştü piyasaya? köpüğü asıl bodrum’da yiyeceksin demen lazım.
yok montajmış, yok cinlermiş. yahu kimse yemiyor bunları, akp’nin montaj savunmasını da kimse yemedi.
illa ki inkar edeceksen de komplo teorisi yazacaksın. beni o partiye akp’nin bilmemnesi davet etti, sabunu bizzat rte köpürttü, meğerse daha 2012 yılında kumpası kurmaya başlamışlar diyeceksin.
30.01.2015 15:29 ~ 16:29 buyuyup buyuk adam olacaktim

adam sanki allaha sirk kosmus. verilen habere bak. sok sok sok faruk aslan kopuklu partide eglendi.
30.01.2015 16:21 are u guys arab or what

onu bunu bilmem de önüne gelen adama yezid der olmuş arkadaş. ne yezidmiş…
11.07.2015 21:13 kowalski

bu iddiaları koacelispor’dan fenerbahçeye gelen faruk yiğit yazsa sakallarının hürmetine daha fazla ciddiye alırdım . işin ciddi yanı ise reel poltik diye bir şey var.bu arkadaşın önce onu öğrenip sonra bu iddiaları ortaya atması kendi kariyeri açısından daha hayırlı olacaktır.
11.07.2015 21:14 bostwanalishaban

“genelkurmay canlı bombaları açıklasın yoksa ben açılarım” diyen bir garip adam. garip, çünkü kafası çalışan bir adam ona şu soruyu sorar: “ulan madem elinde bu bilgi var, neden açıklamıyorsun?” sahi, bir adamın elinde (söylediğine göre sağlam kaynaklardan gelen) bir istihbarat bilgisi varsa ve bu bilginin paylaşımı, potansiyel olarak insanların hayatını kurtaracaksa, neden “açıklayın yoksa ben açıklarım” ucuzluğuna girişir?
10 dakika öncesine kadar bu adamın varlığından haberim yoktu, şimdi haberim oldu ve “kafası çalışan bir insan” olarak kendisinden tek celsede soğudum. duyarlı görünmeye çalışıp fırsatçılık yapmaya gerek yok aga, elinde bir bilgi varsa paylaş. elindeki istihbaratı paylaşmazsan, patlayan bir başka bombanın sorumluları arasında sen de yer alırsın. 12.10.2015 01:53 barisunver

an itibariyle bir grup canlı bombanın deşifresini yapan ancak hemen twitlerini silen adam. neler oluyor amk.
12.10.2015 02:27 ben senin bildigin erkeklerden degilim

askeri istihbarat raporlarını acikliyor. istihbarat daire basganligindaki faresi bunları coktan uflemis o’na ama bu günü beklemesi enteresan yada kim verdiyse bu bilgiyi su anı beklemis.
12.10.2015 03:06 paladine of ilmater

sufi terapi ne amk.
12.10.2015 03:09 mehyanede sabahlayan adam

harbiden bu sufi terapi neyin nesi anlam veremedim, subliminal mesaj mı vermeye çalışıyorsun faruk?
12.10.2015 03:14 byhasret

yaklaşık yarım saat önce ve daha önce hiç duymadığım elinde ki gizli belgeleri açıklayan gazeteci.kaldı ki doğruluğu nedir bilinmez,ifşa olanların eylemlerini her an yapılabilecek duruma getirdiğinden haberi yok mu? belki de tsk o yüzden açıklamadı ve bulmak istiyor.yayınladığı belgeyle eylemciler bomba patlatırsa şuan ülke kan gölüne döner 21 canlı bomba diyor neticede.herifin salaklığı yüzünden gene insanlar ölecek sanırım 😦
12.10.2015 03:32 alkolikdusunur

ne boktan bir ülke ya.komplo teorilerinden beynim sulandı yeminle
12.10.2015 03:32 ruhuanarsist

köpüklü mal.
2.10.2015 03:44 gauldoth

fazla köpük kafa yapmış yalan dolanı şiar edinmiş yetersizin biri. köpük partileri deşifre olunca cemaatten tekmüğü yedi güya şimdi eski haberlerle sıvamaya çalışıyor. bu fitnetullahlarda ne ar var ne de namus. behey şerefsiz adam utanmadan devletin şüpheli diye gözleme aldığı insanları direk yaftalıyosun üstüneüstlük genel kurmaya blöf yapıyosun arlanmaz adam o bilgiler emniyetin askerin değil. yani senin amip gini hücrelenğin yerler. bu insafsız insanlar yaftalamak insanlara suçsuz olduğu halde suç üretmek meşreninde var..yazık lan size artık acımıyorum da yerin dibine girin…
12.10.2015 03:58 parisa

amaç belli tabi fuat avni bulundu, faruk arslan diye manşet olmak…
12.10.2015 03:58 teomar33

ısıtıp ısıtıp önümüze canlı bombacıların listesini twitter hesabından paylaşan sözüm ona gazeteci. farukcum bu millet sonradan ısıtılmış şeyleri sevmez.
12.10.2015 03:58 abbasinminubusu

gece gece mahallenin yaygaracı teyzesi gibi ortalığı karıştırma amaçlı bitakım hareketler yapmıştır. yayınladığı canlı bomba listesine internette biraz bakınınca ulaşılabiliyor, itiraf ediyorum ilk görünce bi hasiktir çektim. paylaştığı istihbarat belgeleri için bi şey diyemicem.
okuduğumuz her şeyden kıllandığımız, paranoyak bi dönemdeyiz, bizimle taşak geçilmesi en son ihtiyacımız olan şey. faruk kendine gel.
ayrıca aduket timi ne aq?
12.10.2015 04:07 ~ 04:08 led zeppelin

eğer bu ülkenin solcuları bu şizofreni ciddiye alacak kadar akıl sağlığını kaybettilerse akparti oy kaybediyor diye üzülmemize gerek yok. bunların eliyle yeniden %50leri görür.
12.10.2015 20:46 lord eddard stark

fuatavni’nin kopye cektigi adam dicem de bu arkadas ota boka yarraga kurege gladyo deyip duruyor, yok gladyo tayyibi eline aldi gezdiriyor, yok gladyo buna karar verdi falan, lan gladyo kim amin oglu? isim ver, yok. gladyo iste, uhrevi bir kuvvet.
eskinden cok eskiden ugur mumcu gladyo deyip dururdu kitaplarinda, isim vermezdi. italya dan mi yonetiliyor aminako bu isler hep?
15.10.2015 00:58 ~ 01:06 harispilton

kime çalıştığını anlamak için kimlerin ağzıyla konuştuğunu tespit etmek gerekli öncelikle. adam f tipi ağzıyla konuşuyor. f tipine bağlı sosyal medyadaki bütün operasyonel hesaplar gerçek ham bilgiyle dejenere ettikleri bilgiyle harmanlayıp ortaya bi’ sonuç çıkartırlar. yani vakayla sonuç arasındaki kısmı ince ince oya gibi işlerler ki okuyan er kişi “vay anasını” çeker ve yönlendirmeye alet olur. solcu kılığındaki operasyonel hesaplardan tutun, her boku bildiğini iddia ettikleri hesaplara kadar tamamında bi’ olay örgüsü aktarırlar ve işin neticesini iktidar partisine fatura ederler. bütün bi’ entry geçmişim ve iktidar partisinden zerre haz etmeyişim açıkça ortadadır ki, bu adamların yapılanması iktidar partisinden yüz kat daha tehlikelidir!
son bombalama olayında da mal bulmuş mağribi gibi bi’ olay örgüsü kurmuş ve işi iktidara havale etmiş. sorun şu ki alakasız belgeleri yazısının içinde refere ederek varmaya çalıştığı sonuca taban oluşturmaya çalışıyor ve apolitik muhalifler de bu tip yazılara direkt atlıyor. şimdi ağzımı bozacağım, yazının içindeki kck olayını aktarması yüzünden küfür edeceğim, neyse.
tez zamanda bu ülkenin yakasından düşersiniz umarım, başkaca diyeceğim yok…
16.10.2015 01:17 anarax

köpüklü abi
05.03.2017 10:32 urgupe gitmeden peribacalarini gosteren

yeni akit’in yalancı gazetecilerinden…
robert koleji’nde başörtüsü yasağı var diye haber yapmış link vermiyorum boşuna tıklanmasın.
koca bir yalan.
robert’te bir sürü başörtülü öğrenci var hiçbiri katiyen bu konuda bir baskıyla karşılaşmıyor.
bir insan nasıl bu kadar yalan söyleyip sonra insan içine çıkabiliyor bilmiyorum. kendisinin mor çatı’yla ilgili son dönemde yaptığı haberler de tamamen ama tamamen yalandı. geceleri nasıl uyuyor çok merak ediyorum!
16.01.2018 11:08 banakalanaskintadi

kemalistlere youtube’dan küfür eden ve kendini “human relationship” ustadı gören az zekalı insan .
17.02.2018 13:43 alexandraki

senin bu yaptığını çorumlu bile yapmaz sözünün ne kadar önemli olduğunu ortaya koyan şahıslardan biri.
ideolojiden bağımsız olarak baktığımızda hayatta başarılı insanlar yetiştiren şehirsin çorum.
süleyman arslan, tuncay güney, soner yalçın,… büyüksün çorum.
edit: +baltacı mehmet paşa
23.06.2018 09:04 ~ 19.12.2019 20:55 ameliyathane mikrobu

Alıntı: Ekşi Sözlük – Faruk Arslan https://eksisozluk.com/faruk-arslan–1900371?p=5

Bülent Pakman Şubat 2020

WP_000151Bülent Pakman kimdir?

About bpakman

İnşaat Yüksek Mühendisi, evli.
Bu yazı Pakman içinde yayınlandı ve , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.